Levertijden en leveringscondities

Offertes

Alle offertes van Goedkoopste spandoeken zijn vrijblijvend.

Kleuren
Full colour digitaaldruk. Deze sublimatietechniek verzekert u van perfecte kleuren met 90% doordruk van het materiaal. De achterzijde van de spandoeken in vlaggenstof is dus evengoed zichtbaar als de voorzijde, zij het in spiegelbeeld. Bovendien gebruiken wij eco-vriendelijke inkten en levert ook het eindproduct weinig schade op voor het milieu. Bij digitaaldruk zullen de PMS kleuren zoveel mogelijk worden benaderd. Een kleurafwijking van maximaal 5% is echter altijd mogelijk.

Levertijd
De levertijd bedraagt circa 7-21 werkdagen na het aanleveren van uw bestanden en de binnenkomst van uw vooruitbetaling. Uw bestelling wordt pas in productie genomen nadat uw vooruitbetaling is ontvangen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor leveringsoverschrijdingen, de met Koper overeengekomen levertijden gelden slechts als indicatie en niet als fatale termijn.

Betaling
Genoemde prijzen zijn per stuk en exclusief B.T.W.
Betaling bij een opdracht, uitsluitend op basis van vooruitbetaling.
Goedkoopste spandoeken vecht voor een zo laag mogelijke prijs, de optimale prijs- / kwaliteitverhouding.
Dit wordt mogelijk gemaakt door processen volledig te automatiseren en door prijsafspraken te maken voor o.a. de grondstoffen.
In het huidige prijsbeleid is de marge klein te noemen. De lage marge is de voornaamste reden om uitsluitend te werken met vooruitbetaling.

Verzenden en verzendkosten
Afhankelijk van de hoeveelheid berekenen wij € 15,00 verzend- en verpakkingkosten, 1 adres in Nederland afgeleverd.
Voor landen buiten Nederland geld een toeslag in de verzendkosten.

Hier vindt u de aanleverspecificaties!

Leveringsvoorwaarden
Klik hier om onze leveringsvoorwaarden te downloaden

Bekijk hier onze disclaimer