goedkoopste spandoeken

Veel gestelde vragen

Spandoeken bedrukken; Wat is de levertijd van Spandoeken?
5 – 15 werkdagen

Welke opdruk kan op een Spandoek?
Eigenlijk alles, alle kleuren, logo’s en afbeeldingen. U wilt 2 spandoeken met 2 verschillende opdrukken?
Geen probleem! Zelfde prijs.

Wat voor soort doek wordt er gebruikt bij Spandoeken?
Bisonyl spandoek Frontlit 510 gr - standaard voorzien van ogen in elke hoek en om de 50 cm. Spandoeken van bisonyl ook wel zeildoek genoemd.
Mesh spandoek 360 gr - voorzien van kleine luchtdoorlatende gaatjes. Deze perforatie zorgt ervoor dat het spandoek een stuk lichter wordt, de wind veel beter doorlaat en daardoor ook eenvoudiger te transporteren en te monteren is.
Polyester spandoeken Glanspolyester (vlaggendoek) 115gr/m2

Welk bestand moet ik aanleveren voor het bedrukken van spandoeken?
Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand, of een drukklaar PDF bestand. Graag de teksten omzetten naar lijncontouren. Wij kunnen niks met een JPG, GIF of een BMP bestand.

Ik wil graag een spandoek bestellen, hoe gaat het in z’n werk?
U geeft uw bestelling door via de link/formulier “bestelling plaatsen”, U krijgt na uw bestelling een e-mail van ons, graag dit mailtje beantwoorden en het digitaal bestand toevoegen als bijlage. Na het ontvangen van uw digitaal bestand komen wij met een opzet per e-mail in PDF formaat, na uw akkoord gaan wij pas over tot het bedrukken van uw spandoek.

Staat uw vraag/antwoord er niet bij? U kunt deze stellen via info@goedkoopstespandoeken.nl

Wij leveren van 1 spandoek tot hoeveel u wilt. Wij verzekeren u dat wij een zeer concurrerende prijsopgaaf kunnen doen. info@goedkoopstespandoeken.nl


Goedkoopste Spandoeken kunt u ook vinden op:

MCM VLAGGEN MCM SPANDOEKEN MCM BEACHFLAGS MCM ROLLUP BANNERS Spandoeken uwpagina Goedkoopste Beachvlaggen Goedkoopste Vlaggenmasten Goedkoopste Vlaggen Spandoeken